Ianca On -Line
Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 123
Ianca On -Line
Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 123
Ianca On -Line
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ianca On -Line

Comunitatea On - line a Orasului Ianca jud. Braila

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 27/04/2009

Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 Empty
MesajSubiect: Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009   Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 9:41 am

Stela Popescu a fost incoronata "Regina comediei", la Tel Aviv
Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 Stela1Actrita Stela Popescu a fost in Israel, in turneu, cu ocazia musical-ului "O noapte furtunoasa". Spectacolul de exceptie a fost prezentata de Opera Comica de Copii din Bucuresti. La acest eveniment, Stela Popescu a primit titlul de "Regina comediei" din partea Centrului cultural Isralel-Romania din Tel Aviv. "Este minunat sa te primeasca astfel publicul. A fost o surpriza. Nu am stiut nimic.In Israel ma simt ca acasa", a declarat Stela Popescu, citata de Agerpres.

Au intrat in greva sexului
Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 Nosex-1Mii de femei din Kenya au ales o modalitate inedita de a manifesta impotriva situatiei politice tensionate din tara. Timp de o saptamana, ele vor refuza sa intretina relatii intime cu partenerii lor de viata, in speranta ca astfel ii vor convinge pe alesi sa isi solutioneze disputele pe cale pasnica.

Botezatu: Am un copil de 20 de ani, pe care il ajut din umbra
Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 BotezatuCatalin Botezatu a declarat in premiera, sambata, ca are un baiat de 20 de ani care traieste in anturajul lui dar care nu stie nimic despre aceasta poveste."Copilul nu stie ca eu ii sunt tata si asa vreau sa ramana", a subliniat creatorul de moda intr-o editie speciala a unei emisiuni de la ProTV. In prezent, mama copilului sau este casatorita iar Botezatu, spune ca nu vrea sa strice linistea acestei familii desi si-ar dori foarte mult ca intr-o zi sa i se spuna "tata".

Moni cauta o maseuza pentru Iri
Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 MoniriMonica Columbeanu se pregateste sa-i faca o surpriza deosebita sotului ei: o sedinta speciala de masaj cu o maseuza profesionista."Stiu ca lui Irinel ii plac sedintele de masaj, iar in laboratorul Oanei Turcu am descoperit combinatii interesante de uleiuri de migdale si de musetel. Din pacate, mie nu imi place sa fac masaj, pentru ca nu ma pricep deloc la acest lucru", a marturisit Moni. Ea a precizat ca isi va face timp sa caute o persoana care sa ii faca lui Iri masaj de relaxare, dar in nici un caz erotic.

Si-a reclamat iubitul la OPC ca a parasit-o inainte de nunta
Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009 MireasaparasitaInspectorii OPC din Constanta au primit, zilele trecute, o reclamatie bizara. O tanara din Cluj a sunat la sediul institutiei pentru a reclama ca iubitul ei, cu care trebuia sa se marite, refuza sa o mai ia de nevasta. Eu sunt din Cluj si vreau sa va spun ca m-a lasat balta, s-a spart nunta si nu ma mai vrea", i-a spus tanara comisarului de serviciu, printre lacrimi. Consumatoarea a fost consiliata, dupa care i s-a explicat ca nu este de competenta OPC.Si inca o reclamatie ciudata inregistrata de OPC Constanta, anul trecut, o femeie din Eforie Nord reclamand cocosul vecinului, care canta continuu.
Sus In jos
https://ianca.all-up.com

Top 5 Show Biz-ar & Monden 27 Apr - 3 mai 2009
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Top 5 Show Biz-ar & Monden 3 Apr - 10 mai 2009
» Top 5 Show Biz-ar & Monden 14 - 21 mai 2009
» Ianca la 20 de ani (5 mai 1989 - 5 mai 2009)
» Scrisoara a III Varianta 2009

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ianca On -Line :: 
  • ***** Cafenea ***** WwW.Ianca.net *****
  •  :: Cafenea :: Stiri Locale
    -
    Mergi direct la:  
    Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente